placeholder
De Band

Vollenhove 2023

27-08-2023

Voor vele van De Band is Vollenhove altijd een beetje thuis komen, een aantal van de mannen komt er al vele jaren en heeft het ‘rondje rond de kerk’ al vele malen volbracht.

Zaterdag jl was het weer zover, om 12.00 uur meldde De Band zich in De Burght, daar werd De Band weer enthousiast ontvangen door de organisatie. De koffie stond klaar en na de instructies vooraf kon het feest beginnen.

De Band mocht dit jaar starten bij de start van het parcours, de rotonde! Vandaar uit ging het verder het parcours op om het publiek te vermaken en te laten genieten van de ozo bekende deuntjes van De Band. Na een paar setjes werd De Band verrast door een bezoek van de Dahliakoningin, natuurlijk moest dit vastgelegd worden. Voor het corso uitlopend werden nog een paar nummers gebracht door De Band om bij cafe De Doppe de vele instrumenten neer te leggen om daar, onder het genot van een glaasje bier, van het corso te genieten. Helaas waren de weergoden het daar niet helemaal mee eens, een zeer behoorlijke regenbui teisterde het corso parcours, de organisatie besloot het corso af te breken. De enige juiste beslissing!

Het was rond 16.30 uur toen het weer begon op te klaren, natuurlijk een kans en mogelijkheid voor De Band om het publiek te gaan vermaken, tot 17.00 uur klonk de muziek van De Band door de straten van Vollenhove. Om 17.00 uur stond De Band bij de lokale pizzeria en met een beetje hulp van de Veurzitter werd er genoten van een gevarieerd en gebalanceerd menu.

Het tweede deel van het corso startte om 18.30 uur, na de pizzeria ging De Band het parcours weer op. Met een paar huiskamerconcerten onderweg maakte De Band van het avonddeel ook weer een feestje. Via cafe De Doppe, het food en flower festival en de wagenbouwers tribune werd de ronde bereikt. Hier werd De Band onthaald door een zeer enthousiast publiek en de presentatoren van de avond. Hier werd als afsluiter een kleine show gegeven door De Band.

De mannen van De Band feliciteren de winnaars en danken de organisatie voor weer een fantastisch corso!

Tot volgend jaar!! 
   
     

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress